Personeel

 

We zoeken momenteel naar een Verpleegkundige en een Verzorgende IG! U kunt ons zowel telefonisch als per mail benaderen voor meer informatie.
 

Wie wij zijn

De kracht van goede zorg zit, naast vakkennis, voor een groot deel in de relatie tussen de cliënt, zorgverlener en familie. Niet in bureaucratische regels. Bedenk hoe je het thuis zou hebben gedaan of hoe je het zelf graag zou willen en de zorg zal beter aansluiten bij de wensen van de cliënt.

Nicon Care kiest daarom voor wijkgericht werken binnen de thuiszorg door te werken met kleine, vaste zelfstandige zorgteams die persoonsgericht werken en alle zorgtaken uitvoeren. Een hele eenvoudige manier van werken en zorgen!

Werken bij ons

Wil je werken bij Nicon Care en ben je benieuwd naar wat wij als organisatie te bieden hebben? Vul dan het sollicitatieformulier in en stuur uw CV op. Binnen 1 week nemen wij contact met u op.

Momenteel zijn wij op zoek naar de volgende vacatures:

 Verzorgende IG

– Verpleegkundige


Wij streven niet alleen naar tevreden cliënten maar ook naar tevreden medewerkers.


Stage en maatschappelijke stage

Nicon Care heeft een actief stagebeleid. Wij hebben plek voor snuffelstages, maatschappelijke stages en stellen toekomstige beroepsbeoefenaars in de gelegenheid om hun vak in de praktijk te leren. Uitgangspunten zijn: een prima leerklimaat, deskundige begeleiding en het bieden van goede voorwaarden. Ben je geïnteresseerd? Vul dan het sollicitatieformulier in en stuur jouw CV op. Binnen 2 weken nemen wij contact met jou op.

Open sollicitaties

Nicon Care is altijd op zoek naar medewerkers die van meerwaarde kunnen zijn voor onze organisatie. Ons primaire doel is snel en adequaat antwoord geven op de zorgvraag van de cliënt. Werkplezier en professionele voldoening van de zorgverleners staan hierbij centraal.
Bent u van mening dat u ons team kan versterken en staat er in het vacatureoverzicht geen passende vacature tussen, vul dan het sollicitatieformulier in, dan nemen wij binnen twee weken contact met u op.


Solliciteren

Nicon Care
T.a.v. Afdeling Personeelszaken
Montfoorthof 82
1106 JP  Amsterdam-Zuidoost